Reacția hilară a unor părinți, după ce bebelușul lor a ținut treaz tot blocul: „Aveți răbdare cu noi”

Alexandra Curtache |
Data publicării:

După mai multe nopți de chin, atât pentru ei, cât și pentru vecinii din bloc, proaspeții părinți care se confruntă cu un bebeluș tare plângăcios, au recurs la un gest șocant.

Poate că nou-născuții sunt drăguți, dar nepăsarea lor totală față de orele de somn ale celorlalți nu ăi clasifică drept cei mai plăcuți vecini.

Deși sunt atât de mici, plămânii lor pot face zgomot cât să țină treaz tot blocul toată noaptea. Iar pentru proaspeții părinți care locuiesc în imediata apropiere a vecinilor lor, acest lucru poate provoca multă anxietate.

 

Gestul incredibil făcut de doi proaspeți părinți pentru vecinii lor

 

De aceea, un cupl newyorkez, Todd Wilson și Kristen Yanow au luat inițiativa de a le oferi o ofrandă de pace vecinilor, după ce l-au adus acasă pe fiul lor Quint de la spital.

Recunoscând că nu toată lumea le împărtășește sentimentele față de copilul lor de o lună, au postat un bilet la ușa lor, însoțit de o găleată de mini sticle de whisky și tequila.

"Avem un nou-născut tare gălăgios", scrie pe pancartă. "Este al naibii de drăguț, dar foarte zgomotos. Aveți răbdare cu noi. Vă mulțumim pentru înțelegere". Apoi au invitat orice vecini supărați să ia o înghițitură sau două pentru a se calma înainte să le bată la ușă.

Wilson a spus că biletul a îndulcit relațiile cu vecinii săi, conform presei străine.

"Avem trei sau patru vecini la etajul nostru și pereții noștri sunt cam subțiri", a spus el, "nu am vrut să îngrozesc pe nimeni". "Câțiva vecini au luat câteva înghițituri și au spus "Putem să îl vedem pe Quint?".

 

2. Reacția hi... (bebelus-galagios.png)

 

Mesajul a fost fotografiat și în câteva ore a devenit viral

 

Dar, deși biletul a fost făcut cu bună credință și umor, a stârnit o dezbatere aprinsă după ce Wilson l-a încărcat pe Instagram, unde a fost distribuit celor 1,5 milioane de urmăritori ai contului "What is New York". Mulți oameni au contestat faptul că părinții au simțit nevoia să își ceară scuze.

"Înțeleg gestul, este drăguț, dar dintre toate zgomotele care se fac în apartamentele din New York, acesta este ultimul care are nevoie de scuze", a susținut unul dintre ei. "Părinții nu ar trebui să se simtă vinovați de acest lucru în niciun fel", a fost de acord un altul.

"Oamenii nu ar trebui să se simtă vinovați pentru că au un copil", a spus un al treilea. "Să fii părinte pentru un nou-născut este foarte greu. Dați-le grație. Aduceți-le supă și ciocolată. Nu bateți în ușă, în pereți, în tavan sau în podea. Ei fac tot ce pot, credeți-mă", a spus un altul.

 

Gestul părinților a devenit subiectul de discuție al momentului, iar părerile sunt împărțite

 

Multe persoane nu au fost de acord, spunând că a avea un nou-născut într-un apartament este nedrept față de ceilalți rezidenți.

"Doar pentru că a fi părinte este greu pentru ei nu înseamnă că un bebeluș care plânge constant nu este enervant pentru un vecin", a spus unul.

"Ar trebui să se simtă vinovați pentru că îi au în apartamente. Nu-mi pare rău de această declarație", a declarat altul. "De ce să întemeiezi o familie și să crești copii locuind într-un apartament. Faceți alegeri de viață mai bune. Doar pentru că tu ai copii, toți ceilalți ar trebui să aibă de-a face cu asta", a fost de acord un altul.

Alții au spus că bebelușii sunt mai puțin gălăgioși decât câinii care latră toată ziua, iar unul a glumit: "ștacheta a fost stabilită pentru proprietarii de Pomeranian".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel