Răzuiește un cartof și fă acest truc senzațional. Ai nevoie doar de 15 minute de două ori pe săptămână. Îți vei mulțumi mai târziu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Răzuiește un cartof și fă acest truc senzațional. Ai nevoie doar de 15 minute de două ori pe săptămână. Îți vei mulțumi mai târziu
Răzuiește un cartof și fă acest truc senzațional. Ai nevoie doar de 15 minute de două ori pe săptămână. Îți vei mulțumi mai târziu

Când vorbim despre îngrijirea pielii, nu vorbim doar despre o bună hidratare, ne referim și la o dietă adecvată și la utilizarea unei bune creme de protecție solară. Dar, în același timp, este și important să vă răsfățați din când în când, așa că acum vă vom învăța cum să faceți o mască din cartofi.

Remediile la domiciliu care sunt completate de îngrijire profesională pot da rezultate excelente atunci când sunt făcute corect. Acum este timpul să vă revitalizați pielea și să ajutați la creșterea producției de celule care regenerează aspectul sănătos al pielii. 

Vă vom învăța cum să faceți o mască de cartofi pentru a lumina petele și a reduce ridurile de pe piele. Rezultatele sale sunt evidente și de aceea tot mai multe femei sunt înclinate să încerce acest tip de preparate naturiste care le ajută să completeze unele dintre tratamentele profesionale la care sunt supuse.

Dacă observi că încep să apară riduri pe frunte sau dacă sunt niște urme la colțul buzelor și chiar dacă în jurul ochilor apar câteva semne că încep să apară urme de vârstă, nu vă faceți griji! Vă recomandăm să încercați această alternativă naturală pentru a oferi puțin ajutor tenului.

Data viitoare când pregătiți cartofi umpluți sau vă pregătiți niște cartofi prăjiți, amintiți-vă să lăsați deoparte câțiva dintre ei, astfel încât să puteți beneficia de beneficiile acestui tubercul care are numeroși nutrienți care vă pot ajuta pielea să arate frumos și perfect în orice moment. 

Are vitamina C, B6, B3 și B9, precum și minerale precum potasiu, mangan și magneziu. Așa că profită de calitățile sale și răsfață-ți fața.

 

Cum să prepari o mască de cartofi pentru a-ți răsfăța fața

 

Ingrediente:

- o bucată de cartof

- aloe vera.

Pas cu pas:

Curățați cartoful, apoi răzuiți-l. Pune-l într-un recipient de sticlă. În acel bol adaugă aloe vera, încorporează bine până obții o pastă omogenă.

Spălați-vă fața cu apă caldă. Aplicați masca pe față. Lăsați pe piele cel puțin 15 minute.

Clătește, aplică crema hidratantă. Repetați procesul de cel puțin două ori pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel