RAZIE antidrog la Roma: Majoritatea traficanților săltați de pe stradă sunt români

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone

Carabinierii din Roma au efectuat, vineri seară, o serie de controale antidrog. Majoritatea traficanților săltați sunt români. 

Controalele antidrog din Roma au continuat și vineri seară, fiind efectuate șase arestări și fiind confiscate zeci de doze de droguri. În zona Termini, agenții au arestat un egiptean în vârstă de 22 de ani, care a fost surprins în via Giolitti în timp ce vindea doze de droguri. Când dealerul a fost oprit, carabinierii l-au percheziționat și au găsit în posesia sa mai multe doze de hașiș și bani cash.

La Quarticciolo, o dublă arestare a soldaților stației Roma Tor Tre Teste: un cetățean român în vârstă de 52 de ani care tocmai vânduse o doză de cocaină unui compatriot în vârstă de 34 de ani în via Cerignola. Mai târziu, au fost reținuți alți doi cetățeni romani, 47 de ani și 64 de ani. Cei doi se plimbau pe via Trani și, când au fost opriți și percheziționați, asupra celor doi s-au găsit două pungi de celofan care conțineau 10 grame de cocaină.

În cele din urmă, în Tor Bella Monaca, carabinierii au reținut un roman în vârstă de 30 de ani, care vindea o doză de crack în via dell'Archeologia. În buzunarele bărbatului arestat au fost găsite încă 6 doze de crack și 785 de euro în numerar.

La scurt timp după o altă arestare, tot în via dell'Archeologia: un tânăr de 27 de ani a găsit cu 7 doze de cocaină și 490 de euro în numerar care, pentru a scăpa, a început să dea cu picioarele, să dea cu pumnii și să muște armata.

Verificările carabinierilor au acoperit zona dintre Quarticciolo, Termini și Tor Bella Monaca, potrivit publicației Roma Today.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel