Războiul CONTINUĂ în PSD. Șerban Nicolae: "Un IMPOSTOR călare pe o bancă de aur"

Narcis Popa |
Data publicării:

Șerban Nicolae susține că repatrierea celor 63,7 tone de aur din rezerva României costă "mult mai puțin" decât scoaterea aurului din țară. El mai spune că "un impostor călărea o bancă de aur și banca s-a rupt", în contextul în care senatorul PSD s-a opus unui nou mandat al guvernatorului BNR., cu toate că actuala conducere l-a susținut pe Isărescu. Așadar, războiul din PSD este departe de a fi soluționat. 

"Știri de Ultima Oară:

- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!
- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!
- Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!". scrie Șerban Nicolae pe Facebook.

"- Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!
- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani, să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect! Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!", mai spune Șerban Nicolae.

Atacurile vin în contextul în care Șerban Nicolae a anunțat că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul anunțase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susțină pe Isărescu.

Legat de repatrierea aurului, guvernatorul BNR Mugur Isărescu a admis posibilitatea expunerii publice a aurului care va fi repatriat, pentru că este un metal care creează mistică, fantezii, avansând costurile aducerii aurului la 15 – 20 de milioane, fără a preciza moneda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel