RĂSTURNARE de situație în cazul românului care și-a omorât familia în Germania. Ipoteză teribilă a polițiștilor

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Autoritățile din Germania au o ipoteză teribilă în cazul românului de 20 de ani care şi-a omorât familia după o depăşire periculoasă, lângă Dortmund. Poliţia suspectează că tânărul era băut în momentul producerii tragediei. 

Tragedia s-a produs sâmbătă seara, în apropiere de Dortmund. Potrivit portalului rp-online.de, un tânăr român în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism Audi A6 cu numere românești, a pierdut controlul maşinii în timpul unei manevre de depăşire, bolidul ieşind de pe carosabil şi izbindu-se cu viteză de un copac.

În mașină se mai aflau soţia şi cei doi copii ai cuplului. În urma impactului violent, automobilul s-a făcut praf. Băiețelul de 4 ani şi mama lui de numai 20 de ani nu au supravieţuit. Micuţul a murit pe loc, în timp ce românca s-a stins la spital.

Tânărul șofer și fiica acestuia de 2 ani au fost transportaţi la spital, suferit răni grave.

Viteză prea mare într-o zonă în care viteza maximă admisă este de 50 KM/h

 

Potrivit martorilor citați de publicația ruhr24.de, tragedia s-a produs după ce șoferul de 20 de ani ar fi depăşit o altă maşină cu o viteză amețitoare. În zona respectivă, viteza maximă admisă este de 50 de kilometri pe oră.

Potrivit aceleiași surse, agenții de poliție din Dortmund suspectează că şoferul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului. Această ipoteză teribilă va fi confirmată după ce vor ieși analizele la sânge, recoltate la spital.

Fără lumânări la locul accidentului

 

O altă întrebare la care anchetatorii încă nu au un răspuns este dacă cei doi părinţi purtau centurile de siguranţă sau dacă cei mici erau asiguraţi în scaune speciale pentru copii. O expertiză a bolidului urmează să stabilească aceste aspecte.

Până în prezent, la locul accidentului nu a pus nimeni lumânări sau jucării împletite, cel mai probabil familia nefiind rezidentă în Lumen. Locul lor de reședință al familiei implicată în această tragedie este necunoscut.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel