Răspunsul viral dat de un român, întrebat de ce vrea să retragă 85.000 de euro din bancă: „Voi călători unde prostituţia este legală”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O solicitare mai puțin obișnuită a fost transmisă de un client al Băncii Transilvania care dorea să retragă o sumă mai mare de bani din contul său. Acesta s-a aratat foarte deranjat pentru că a trebuit să dea explicație băncii, iar răspunsul lui a făcut înconjurul României și a devenit imediat viral.

Românul a vrut să retragă 85.000 de mii de euro din contul său, însă Banca Transilvania a invocat un cadru normativ și a obligat clientul să justifice cum va cheltui acesta banii pe care îi va retrage.

„Voi călători în Olanda, unde prostituţia este legală să f*t nişte prostituate. Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind legale, doresc să consum marijuana, haşiş şi aş încerca şi nişte ciuperci”.

Bărbatul este total revoltat de obligaţia impusă de bancă, motiv pentru care ironizează instituţia financiară şi îi recomandă să renunţe la anumite proceduri birocratice.

 „În Olanda am auzit că au şi nişte prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aş sugera să le încercaţi şi voi, că poate vă treziţi şi nu mai impuneţi oamenilor să dea declaraţii tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali”.

 

Ce spune Banca Transilvania de acest episod

 

„Din primele indicii, un angajat al băncii a generat incidentul, din neglijenţă. Ca bancă, ne pare rău pentru această eroare şi ne cerem scuze pentru greşeala colegului nostru. Este un caz izolat şi nu reflectă standardele de siguranţă şi confidenţialitate ale băncii. Incidentul nu ne caracterizează. Suntem foarte atenţi la confidenţialitatea şi siguranţa datelor.

Investim continuu în infrastructură şi training pentru a menţine cele mai ridicate standarde de siguranţă şi profesionalism, precum şi dimensiunea umană a serviciilor noastre. Ne asumăm public să luăm măsurile care se vor impune şi conlucrăm activ cu instituţiile abilitate. Ne cerem scuze în primul rând clientului nostru”, se arată în comunicatul transmis de bancă, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel