Rareş Bogdan, ŞOCAT: De ce jigniți DIASPORA? Cu ce vă ȘANTAJAZĂ?

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan, şocat de reacţia Alinei Mungiu-Pippidi.

Pippidi scrie într-un editorial publicat pe româniacurată.ro că românii din străinătate care vor participa la mitingul din 10 august sunt ușor de manipulat de "niște operatori ordinari din politică, servicii și mass media aferantă”.

 

"Ce este cu Dumneavoastră? De ce jigniți Diaspora nevoită să plece de aici exact din cauza partidului pe care azi îl aplaudați? Cum se poate așa ceva? Ce v-au făcut, Doamnă? Cu ce vă șantajează? Cu ce vă condiționează? Cu ce v-au cumpărat?

Pur si simplu nu îmi vine să cred de transformarea uluitoare a Doamnei Alina Mungiu Pippidi.

Sunt șocat... și mai ales extrem de mâhnit de această uluitoare schimbare de drum.
După mai bine de 25 de ani, Alina Mungiu Pippidi s-a transformat într-un mod cum rar mi-a fost dat să văd. #trist

Ne-a spus de curand că Dragnea este o victimă, mai rămâne să ne spună că Iliescu este un erou și Năstase întruchiparea cinstei. Sau că Dăncilă a fost olimpică la română, geografie, istorie și limbi straine.
Nu mai înteleg nimic", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

 Alina Mungiu Pippidi a scris un editorial în care critică românii din Diasporă care vor veni la protestul din 10 ugust.

”Care e explicația pentru care un șofer român din Scandinavia folosește sloganul „Muie PSD' (whatever that means, eu îl găsesc mai degrabă incomprehensibil, dar numai pentru că nu am crescut la mahala, probabil), după ce niște copywriteri cool și de dreapta au creat mai fashionable-ul „Muie Ponta' în campania electorală din 2014, un fel de 'Rezist avant rezist', pentru care Euronews (condus de ai noștri băieți, să nu uităm) face din asta o știre europeană (care spune ce? ce jos a ajuns lupta politică din România?), pentru care un fost pesedist vorbește în numele diasporei chemîndu-ne la un miting, iar niște relee curat securiste din presă (cu nume de împrumut) distribuie în zeci de mii chemarea la lupta cea mare pe 10 august și chemarea la lupta contra organelor de ordine care îl reprimă?”, a scris Alina Mungiu-Pippidi.

„Cine crede că libertatea de opinie este de nivelul „Muie PSD” nu ne reprezintă pe cei care au luptat decenii să civilizăm PSD și să construim alternativa la el, și nici pe noi, cei care suntem în diaspora egalii occidentalilor, sau mai buni când putem, nu adunăm resturile de la masa lor ca să ne grozăvim în țară cu mașini la mîna a doua cu numere teribiliste.

Vreți să fiți cu ăștia ? Atunci o să muriți proști cu ei. Asta e tot ce vă mai așteaptă la nivelul actual.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel