Rareș Bogdan: România își alungă cetățenii din țară. Este INCREDIBIL!

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Realizatorul TV Rareș Bogdan a vorbit duminică seară despre efectele provocate de Guvernarea dezastruoasă PSD-ALDE: "România își ALUNGĂ cetățenii din țară".

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, a vorbit duminică seară despre efectele provocate de Guvernarea dezastruoasă PSD-ALDE. El și-a exprimat regretul că mii de români au părăsit țara, iar exodul pare să continue.

"România îi alungă pe cei mai buni dintre fii ei în afara granițelor", a subliniat el, amintind și de Rezoluția privind starea Statului de Drept în România, care va fi discutată în Parlamentul European.

"PSD și ALDE se izolează și izolează în același timp și România. Pe 1 noiembrie se va discuta și vota în Parlamentul European Rezoluția privind starea Statului de Drept în România. Poate fi începutul sfârșitului. Asta este imaginea tragică pe care o transmitem partenerilor noștrii externi, asta este imaginea tragică a unei țări din care în fiecare zi pleacă familii după familii în exod. Este absolut INCREDIBIL!. Este doar un război al românilor cu românii, este un război al politicienilor cu propria țară. Nu este Siria, dar cu toate astea, România îi alungă pe cei mai buni dintre fii ei în afara granițelor. Este fără precedent. Se pare că speranța nu mai există", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel