Rareș Bogdan: „Pregătiți-vă de ȘOC”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Rareș Bogdan susține faptul că, în cazul protestului Diasporei din 10 august 2018, „creierul operațiunii trebuie adus în fața justiției!”.

În cadrul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, jurnalistul a anunțat că cei vinovați vor plăti și că unul dintre oamenii cheie este dispus să vină în emisiune să spună o parte din adevăr.

„Vă promit că Cucoș, Sindile, Laurențiu Cazan și Cătălin Paraschiv vor plăti.

Sunt îmbrăcat adecvat. Pentru prima dată în viața mea, la costum port șosete albe cu o inscripție pe care dumneavoastră o iubiți enorm și eu la fel!

Citește și ROMÂNII din Diaspora au venit ACASĂ. PROTESTUL anunțat în Piața Victoriei a ÎNCEPUT. „Ne-au stins lumina și ne țin pe întuneric" (VIDEO)

Unul dintre oamenii cheie din București din acel moment s-a hotărât să spună o parte din adevăr. Probabil tot îl va spune în fața procurorilor. Pregătiți-vă de șoc, și nu termic.

Creierul operațiunii de represiune din 10 august trebuie adus în fața justiției. Cel care a trimis jandarmii peste protestatarii pașnici trebuie să plătească nu doar pentru trauma teribilă provocată copiilor. Pentru a încercat să confiște statul, vulnerabilizându-l exact ca în 1990”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel