Rareş Bogdan DEZVĂLUIE cu cine va guverna PNL dacă va câştiga alegerile

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan este optimist cu privire la scorul pe care îl va obţine Partidul Naţional Liberal la următoarele alegeri. Candidatul PNL a dezvăluit şi cu cine s-ar putea alia liberalii dacă vor ajunge la guvernare.

"Astăzi, PNL este în cursă electorală. PNL va câştiga aceste alegeri. PNL se va plasa între 8-10-12% între ceilalţi colegi din Opoziţie care vor avea şi ei un scor foarte bun, undeva între 16-18% partidul domnului Barna şi Cioloş, numai că PNL va lua un scor peste. Iar la guvernare vom fi alături de USR, de PMP", a declarat Rareş Bogdan într-un interviu pentru DC News.

Întrebat de jurnalistul Bogdan Chirieac dacă alianţa cu PMP înseamnă de fapt o alianţă cu traian Băsescu, Rareş Bogdan a răspuns că PNL se va alia cu cei din PMP, Băsescu fiind acum doar preşedinte onorific al partidului şi nu ştie să aibă intenţii de a participa la următoarele alegeri.

"Vreţi să guvernăm alături de domnul Nicolicea? Vreţi să guvernăm alături de domnul Cuc? Vreţi să guvernăm alături de cei care de 22 de ani nu au au fost în stare să facă autostrăzi? Ce au făcut cei de la PSD pentru oameni? Ei nu au făcut nimic nici pentru bolnavii din spitale, nici pentru copiii care merg la toalete în curte", a completat Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel