Rareş Bogdan: Situația este dezastruoasă. Lovitura va fi devastatoare pentru PSD!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Rareş Bogdan consideră că pesta porcină este cel mai tare adversar al PSD, mai puternic decât Klaus Iohannis sau partidele de opoziţie.

"Pesta porcină va fi mai gravă pentru PSD decât orice orice partid de opoziție și decât 10 Iohannis și 10 Realități la un loc. Omorârea porcului din gospodăria votantului PSD este mai gravă pentru PSD decât orice partid de opoziție și orice presă liberă sau ambasadă străină. Lovitura va fi devastatoare”, a explicat Rareș Bogdan pentru PSnews.

Rareș Bogdan afirmă că economia nu mai rezistă, iar împrumuturile au depășit 20 de miliarde de euro.

”Situația economică este extrem de gravă. Noi, sigur, suntem preocupați de cei patru care au vrut să-l asasineze pe Dragnea dar nu au stat la Hilton. Domnul Dragnea tocmai s-a ales cu două procese grave, din partea lanțului Hilton și din partea miliardarului Soros, pe care i-a introdus într-o poveste neverosimilă. În afara acestor mici cancanuri, unele spuse de Tudorel Toader, altele de domnul Dragnea, situația e mult mai gravă și ea privește starea economiei românești, România s-a împrumutat cu peste 20 de miliarde de euro. Ăsta este cel mai grav lucru, faptul că economia României nu mai rezistă. Situația este dezastruoasă", a spus Rareş Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel