Rareș Bogdan, DEZVĂLUIRI: „Suntem în PERICOL! De unde vine AMBIȚIA lui Dragnea de a TĂIA din bugetul SRI?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În cadrul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, jurnalistul Rareș Bogdan, a spus că „ambiția” lui Liviu Dragnea de a tăia din bugetul SRI vine din „teama de a-l băga în închisoare”.

„Incompetenții, indivizii lipsiți total de educație pun parcă stăpânire pe România.

Suntem într-un pericol! Am spus-o de atâtea ori încât nu văd de ce m-ați mai crede. De 2 ani de zile tot spunem: suntem în pericol! Și chiar suntem. Îmi vine spun: faceți-mi operație pe creier și citiți-mi gândurile să vedeți exact. Sau faceți un test poligraf pentru că veți vedea cât sunt de sincer. Dar în același timp sunt cutremurat pentru că românii liberi, inteligenți, patrioți, sunt atacați ritmic cu extrem de multă incompetență și cu foarte multă ticăloșie.

PSD – ALDE mizează pe capitulare și pe părăsirea frontului de către noi. Renunțarea la vot, la statul de drept, la democrație. Se bazează și pe o lene intelectuală, pe o depresie. Cineva dorește ca după starea de popor vegetal să nu mai ieșim din cea de popor de depresie. De depresie indusă românilor și se profită pe două planuri: intern și extern.
Intern, știți despre ce e vorba, o mână de mizerabili, de mutanți ai geneticii politice luptă să salveze averile. Atât! Își fac legi pentru a se salva de la închisoare.

Știți de unde vine ambiția lui Dragnea de a tăia 500 milioane din bugetul SRI? I-a intrat în cap că principala lor activitate este să-l urmărească pe el, să-l bage la închisoare. Cu riscul să mă facă cineva în toate felurile, le voi lua apărarea pentru că în contextul acesta regional e foarte important să ai instituții puternice.

Dușmanul României este corupția", a spus Rareș Bogdan. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel