Rareș Bogdan: Pesediștilor nu le-au ajuns rușinile maxime din ultimele 3-4 zile

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul Rareș Bogdan îi dă o replică acidă lui Titus Corlățean, după ce acesta l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis.

Europarlamentarul liberal consideră că social democrații nu au învățat nimic din eșecul de la alegeri.

"Pesediștilor nu le-au ajuns rușinile maxime din ultimele 3-4 zile (jumătate din procentele din 2016, președintele pe care-l tămâiau toți trimis la închisoare - tradițional, nu?) și se adâncesc în penibil. Chiar nu au priceput nimic din ce-au pățit. Urât mai cade un partid care nu pricepe vremurile, și mai ales faptul că oamenii merită mai mult decât să fie batjocoriți...", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Postarea lui Rareș Bogdan vine după ce Titus Colățean l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că are un limbaj de Ferentari.

"Îmi îngădui să-i adresez o sugestie domnului Iohannis, mai ales în calitatea sa de preşedinte şi de profesor: să înveţe să folosească întotdeauna substantivul domnul sau doamna atunci când se adresează celorlalţi, inclusiv oponenţilor politici. Niciodată nu este prea târziu, mai ales pentru un profesor, pentru a renunţa la tentaţiile limbajului de Ferentari. Din acest punct de vedere, îl asigur că mama mea, profesor de limba română, care a educat olimpici la viaţa ei, îi stă la dispoziţie oricând.

Am refelectat cu acest prilej la următoarea situaţie: Aceeaşi mamă a mea, profesor respectat şi căutat atunci când era în activitate, a dat la rândul său foarte multe meditaţii. Cu toate acestea, oricât a muncit, nu a reuşit să agonisească decât un amărât de apartament cu două camere, la etajul 4 al unui bloc din Medgidia. Oare să fi fost ghinion, aşa cum spune domnul preşedinte sau muncă cu adevărat cinstită?", a declarat Titus Corlăţean pentru stiripesurse.ro.

Preșdintele Klaus Iohannis a anunțat într-o declarație de presă că nu va accepta niciodată ca Titus Corlățean să fie ministru. Acesta fusese propus de premierul Viorica Dăncilă pentru postul de vicepremier.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel