Rareș Bogdan, după adoptarea Codului Penal: „L-ar scăpa pe șeful PSD de procese”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan, primul pe lista candidaților PNL la europarlamentare, a transmis un mesaj după ce modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală au fost adoptate de Camera Deputaților, forul decizional în acest caz.

„Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat! Cunoașteți principalul beneficiar al modificărilor făcute la Codul penal, da? Amnistie și grațiere mascate. Se modifică și termenele de prescripție pentru mai multe infracțiuni, ceea ce l-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese. PNL va sesiza Curtea Constituțională. La Referendum, românii vor da un mesaj ferm, vor sancționa tentativele de acaparare a statului în folosul unui grup de infractori. Modificările duc România în afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem accepta!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

La Codul de procedură penală au votat „pentru”, pe lângă deputații PSD și ALDE, și 13 deputați UDMR, 8 deputați de la minorități, 3 deputați neafiliați și unul de la PMP.

La Codul penal au votat „pentru”, pe lângă deputații PSD și ALDE, și 13 deputați UDMR, 7 deputați de la minorități, 3 neafiliați și unul de la PMP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel