Rareș Bogdan: Dragnea obține ACHITAREA. Ăștia pur și simplu nu se lasă! Doar de asta au venit la putere.

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 Rareș Bogdan susține că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este ”uh ticălos școlit”, iar prin modificarea Codului Penal în ceea ce privește abuzul în serviciu îl scapă pe Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.

Dacă vă îndoiați că Tudorel este un ticălos școlit....
Pe textul acesta, Dragnea obține achitarea, dezincriminarea s-a făcut nu prin prag, ci prin condiții speciale extrem de restrictive.

La abuz în serviciu, Dragnea a produs un folos nu sieși, soțului sau rudelor până la grad II, ci celor două angajate de la Directia Copilului Teleorman.

Au redus pedeapsa de la 2-7 ani și interzicerea exercitării funcției, la o ped între 2-5 ani sau amendă. Efectul direct este reducerea termenului prescripției răspunderii penale, de la 8 ani de la data săvârșirii faptei la 3-5 ani.

Dragnea a săvârșit fapta între iulie 2006 -dec 2012, deci i s-a împlinit deja în 2017! Deci..... q.e.d. 
Aștia pur și simplu nu se lasă! Doar de asta au venit la putere, nu să guverneze responsabil. In tot acest timp economia se prăbuseste pur si simplu iar prețurile, ratele si utilitatile au luat-o razna. Totul fără să avem investitii publice si cu împrumuturi externe ce au atins cifre ametitoare, 18,2 miliarde lei de pe piata interbancară si 8,5 miliarde euro la dobanzi catastrofale de pe piata externa! Dar nu e așa, “Statul Paralel”, “Binomul”, “Soros” “Protocoalele” si #rezist nu îi lasă pe nenorocitii ăstia să guverneze”, a declarat Rareș Bogdan pentru Ziua de Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel