Rareș Bogdan, despre SCANDALUL de la Antena 3: „Îmi pare rău pentru Mihai Gâdea. NU ai DREPTUL”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a comentat scandalul care a avut loc aseară la Antena 3, în care purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea.

„Am văzut ce s-a întâmplat cu colegul nostru aseară care a fost scos dintr-un platou de televiziune pentru că și-a permis să spună adevăruri dureroase. Ca realizator de emisiune nu ai dreptul să faci asta. Ești obligat să păstrezi decență și echilibru. Îmi pare rău că Mihai Gâdea și-a pierdut cumpătul. Colegul nostru Ionel Dancă a fost absolut impecabil.

A deranjat pentru că a demontat. A demontat ceea ce 7 oameni încercau să manipuleze. Îl felicit pentru calmul său.

Acuzația pentru care ei au sărit în aer cu privire la acea procuroare, judecătoare, care era ridicată în slăvi, vă amintesc că acea judecătoare s-a întâlnit la Nisa, într-un caz atunci celebru, cu spionul de peste Dunăre. Deci nu era scoasă din magistratură. Și pentru că s-a întâlnit fără să anunțe pe nimeni. Ionel Dancă și-a permis să atragă atenția că nu poate fi ridicată în slăvi și divinizată doamna respectivă pentru a realizat un lucru extrem de grav pentru un judecător: s-a întâlnit cu un inculpat. Asta a aruncat în aer un studio de televiziune și sunt scene care nu au ce căuta!

Pe mine de 3-4 ani mă înjură un domn care apare la 12 noaptea ca vampirii. Și mă înjură! Nu i-am răspuns niciodată, nu am să îi răspund niciodată, nu am să-i rostesc numele și mai mult decât atât mă voi lupta în PE ca fiecare dintre cei care nu sunt de acord cu mine să aibă posibilitatea să mă critice chiar și depășind limitele. Asta înseamnă democrația”, a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel