Rareș Bogdan, CEARTĂ cu un consilier PNL: „Ce faceți, dormiți?”/ „Pe bune? Nu-i frumos, pentru că tu știi asta!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a atacat-o marți seară pe Gabriela Firea cu privire la problemele pe care le întâmpină bucureștenii cu apa caldă și cu căldura. „Mai rămâne să le tăiați curentul și întoarceți Capitala pe vremea lui Ceaușescu!”, a spus el. Însă o primă reacție la acest mesaj nu a venit din partea Primăriei Capitalei, ci chiar din partea unui consilier general al PNL, Ciprian Ciucu.

„Ce-i porcăria asta, doamna Firea? Cum e posibil să nu aibă oamenii din București căldură și apă caldă de trei săptămâni?? Mai rămâne să le tăiați curentul și întoarceți Capitala pe vremea lui Ceaușescu!! După 30 de ani, oamenii stau iar în frig? Vă lăudați cu cel mai mare târg de Crăciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro, în timp ce pensionari și bebeluși îngheață în case! Doamne ferește de ce-i mai rău! Ați promis că bucureștenii nu vor avea probleme cu căldura și apa caldă, păi ce faceți doamna Firea, e încă o minciună marca PSD? Iar primarii de la sectoarele 1, 2, 3 și 5 cu ce se ocupă?? Aloo, vă bateți joc de oameni?", afirmă Rareș Bogdan, marți seară, pe pagina de Facebook.

„Alooo, stimați consilieri generali ai Capitalei, de toate culorile, ce faceți, dormiți? Cer analizarea de urgență atât a acestei crize! Totodată, cer aleșilor PNL și șefilor organizației București și de sectoare să se implice imediat în rezolvarea situației! Gata, a trecut campania electorală, gata cu euforia, bucureștenii v-au dat votul și așteaptă să nu-i dezamăgiți! Nu vă jucați cu nervii lor!", a adăugat el.

Această a doua parte a mesajului lui Rareș Bogdan l-a deranjat pe consilierul general Ciprian Ciucu.

„Pe bune, Rareș Bogdan, mie îmi spui ca dorm în Consiliul General? Pfff... Păi eu am făcut opoziție adevărată, nu mimată, în CGMB încă de a doua zi după ce Firea a devenit primar. Pentru că știu cine este și a cui este. Nu-i frumos, pentru că tu știi asta, nț, nț, nț... Pe când aduceam eu repetat și insistent situația de la RADET in atenția mass-media... Well, mă opresc aici", a spus acesta, potrivit Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel