RAR prezintă cea mai frumoasă maşină din toate timpurile: „Așa arată zeița frumuseții” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
RAR prezintă cea mai frumoasă maşină din toate timpurile: „Așa arată zeița frumuseții” - FOTO
RAR prezintă cea mai frumoasă maşină din toate timpurile: „Așa arată zeița frumuseții” - FOTO

Registrul Auto Român a prezentat „zeița frumuseții din lumea autovehiculelor”. Este vorba despre un Citroen DS care a fost votat ca fiind cea mai frumoasă mașină din toate timpurile.

„Credeți că așa arată zeița frumuseții din lumea autovehiculelor?

În anul 2009, un juriu de specialitate a votat un model Citroen DS ca fiind cea mai frumoasă mașină din toate timpurile. Este drept că frumusețea fotografiată de colegii noștri de la RAR Timiș nu este exact acel model, ci varianta DS FD.

2. -imagine fara descriere- (rar-prezinta-cea-mai-frumoasa-masina-din-toate-timpurile-asa-arata-zeita-frumusetii---foto-2.jpg)

Acest autovehicul a fost fabricat în anul 1971, are un motor pe benzină de 1985cc și 95 de cai putere. Primul model DS, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris în anul 1955, a fost dezvoltat în secret de inginerii Citroen timp de 18 ani, dar efectul a fost demn de un record care a stat în picioare timp de 60 de ani: 80.000 de precomenzi în primele 10 zile de la prezentare”, a transmis Registrului Auto Român pe pagina de Facebook.3

3. -imagine fara descriere- (rar-prezinta-cea-mai-frumoasa-masina-din-toate-timpurile-asa-arata-zeita-frumusetii---foto-3.jpg)

FOTO: Facebook Registrul Auto Român Oficial

 

Vezi și 

 

Un român a mers la RAR cu o mașină reparată cu colțare pentru gips carton: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

 

Registrul Auto Român prezintă un caz al unui șofer din Mureș care și-a reparat mașina cu colțare pentru gips carton. Un alt șofer, din Cluj, i-a uimit pe lucrătorii de la ITP după ce s-a prezentat la verificarea tehnică cu o mașină care avea legate cu funie componentele sistemelor vitale.  

Șoferul din Cluj s-a dus la RAR pentru redobândirea talonului reținut în trafic tocmai pentru că nu avea ITP.

Cazul a fost făcut public de Registrul Auto Român, pe pagina de Facebook. 

„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului" se arată în postarea citată. 

Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

În urma verificării, RAR a scos vehiculul din circulație.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel