Raluca Turcan: "România merită mai mult decât o guvernare PSD-ALDE"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

România merită cu siguranţă mai mult decât o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marţi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

"La 15 ani de la aderarea la NATO, România merită cu siguranţă mai mult decât o guvernare PSD-ALDE. Am marcat astăzi, în plenul Parlamentului, 15 ani de la momentul aderării României la NATO. Nici un alt moment nu este mai potrivit pentru a ne întreba, noi toţi, cetăţenii acestei ţări, în ce măsură principiile euroatlantice sunt şi vor fi respectate de către cei care ne guvernează acum ţara", a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit acesteia, statutul de membru NATO şi UE obligă România să fie o democraţie stabilă, cu o economie solidă şi cu proiecte de dezvoltare în sectoarele cheie: infrastructură, educaţie, sănătate.

"Or, guvernarea actuală a aruncat în aer, cu OUG-uri date peste noapte, justiţia, economia şi priorităţile reale ale ţării. Puţine guvernări reuşesc o asemenea tristă performanţă. După cum recunoaşte chiar principalul partid de guvernare într-un slogan electoral actual, România merită mai mult! Mai mult decât îi poate oferi o guvernare coruptă şi iresponsabilă, aşa cum e cea de acum!", a adăugat Raluca Turcan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel