Raluca Turcan: "Ciolacu este într-o scăpare de matematică"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi seara, că a susținut alegerea primarilor într-un tur deoarece evaluarea era că ar fi putut duce scoaterea baronilor roșii din administrație, dar că au fost derapaje. ”Contextul politic atunci era de acaparare a puterii de către PSD”, a mai explicat ea.

”Da, așa este, doar că dl. Ciolacu este într-o scăpare de matematică - a spus că mi-am schimbat opinia cu 360 de grade. Poate că ar trebui să reevalueze puțin cum e cu gradele cercului. Niciodată nu m-am decis de decizii politice la care am fost parte. Dacă la un anumit moment s-a optat pentru această variantă, de un singur tur - aduceți-vă aminte că era o procedură care putea să conducă... Contextul politic atunci era de acaparare a puterii de către PSD, cam ca acum, putea să fi dus la scoaterea baronilor roșii din administrație”, a declarat la Digi24 Raluca Turcan.

Ea a mai spus că își asumă susținerea, dar că oamenii politici nu trebuie să persevereze în greșeală.

”Au fost derapaje în timp, din nefericire, prin varianta alegerii într-un singur tur. Eu cred că un om politic, dacă sesizează că o decizie nu și-a atins scopul (...), să nu persevereze într-o greșeală”, a mai spus Turcan.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD va trimite o scrisoare liderilor europeni și tuturor europarlamentarilor pentru a acuza intenția Executivului de a schimba legile electorale. El a mai spus că vicepremierul Raluca Turcan este unul dintre autorii trecerii la alegerea primarilor într-un tur.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel