Raluca Prună: „Viorica Dăncilă s-a remarcat prin niște gafe. Nu e vina ei, ea citește ceea ce îi pun consultanții în față“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Raluca Prună, fostul ministru al Justiției, comentează cel mai recent derapaj al Vioricăi Dăncilă, care a afirmat că „Scopul Partidului Social Democrat este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut".

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, comentează cea mai recentă gafă a fostului premier, Viorica Dăncilă. Aceasta din urmă a declarat, astăzi, că „Scopul Partidului Social Democrat este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut".


„Doamna Viorica Dăncilă s-a remarcat prin niște gafe care pot fi considerate acte ratate, cum a fost cel de astăzi când a declarat că vrea să câștige alegerile de anul trecut. Mă gândesc că în sinea ei consideră că PSD ar fi avut probabil mai multe șanse să câștige alegerile de anul trecut să câștige alegerile. Acesta este un adevăr. Dar nu mi se pare o declarație la fel de scandaloasă la fel ca cea de săptămâna trecută când a declarat că luptă „împotriva unei târi în care să trăiască toți românii.

A te poziționa pe o poziție de luptă împotriva unor români - că și cei care vorbesc o limbă străină se întâmplă să fie români - în condițiile în care mantra ta este că lupți pentru toți românii și că ești mândru că ești român, mi se pare că este cel puțin nefercit. Aici nu este de vină doamna Dăncilă, aici sunt de vină consultanții, doamna Dăncilă, știm deja, citește ceea ce îi pun consultanții pe foaie, în față“, a afirmat Raluca Prună, fostul ministru al Justiției, invitata lui Denise Rifai, la Legile Puterii, pe Realitatea PLUS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel