Raluca Prună: Crima de la Caracal și eșecul sistemului de a salva un copil

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Raluca Prună
Sursa foto: Facebook Raluca Prună

Fostul ministru al Justițiie, Raluca Prună, scrie despre crima de la Caracal că:  Am căutat o declarație, ceva a domnului Florin Iordache, caracalean, Vice președinte al Camerei, deputat de Olt ți vârf de lance în diabolizarea justitiei și destructurarea mecanismelor de combatere a infracționalității în România. Vă mai amintiți fervoarea de anul trecut a domnului Iordache atunci când relaxa, până la ineficiență, norme de drept procesual penal pentru a da o lovitură decisivă invenției PSD/ALDE numită stat paralel?

"Crima de la Caracal și eșecul sistemului de a salva un copil pune o țară pe jar. Am căutat o declarație, ceva a domnului Florin Iordache, caracalean, Vice președinte al Camerei, deputat de Olt ți vârf de lance în diabolizarea justitiei și destructurarea mecanismelor de combatere a infracționalității în România. Vă mai amintiți fervoarea de anul trecut a domnului Iordache atunci când relaxa, până la ineficiență, norme de drept procesual penal pentru a da o lovitură decisivă invenției PSD/ALDE numită stat paralel?

Zice așa Iordache ieri:
"Eu nu caut vinovați, dar vreau să nu se mai repete. Au trebuit să moară oameni să constatăm cÄ legea nu e bună și că cineva nu își face datoria."

Nu e destul. Eu zic să caute vinovații și să se uite în în oglindă. Măcar o responsabilitate morală, nu mai spun politică, trebuie sa găsească. Asta apropos de poporul pe care îl reprezinta și de grija pe care i-o poartă.

Mai era o tănără dispărută de  săptămâni bune în Caracal. Iordache trebuie că o fi știut ca deputat de Olt. Nu l-am auzit spunând nimic spunând despre Mihaela Luiza Melencu. Așa o chema, dacă nu știe.", a scris Raluca Pruna pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel