Raffaella Carrà a murit. Doliu în showbizul italian

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Raffaella Carrà (captura video Rai Uno)
Raffaella Carrà (captura video Rai Uno)

Raffaella Carrà, una dintre cele mai mari personalităţi italiene, a murit la vârsta de 78 de ani. Anunţul a fost făcut de fostul ei partener Sergio Iapino, care a spus că decesul a fost cauzat de o boală care "de ceva timp a atacat corpul ei atât de mic, dar plin de energie", notează Corriere della Serra, care citează Ansa. Legendara cântăreaţa italiană Raffaella Carra era cunoscută pentru hituri precum "A far l'amore comincia tu", "Tanti Auguri" sau "Caliente, caliente".

"Raffaella ne-a părăsit . A plecat într-o lume mai bună, unde umanitatea ei, râsul ei inconfundabil și talentul său extraordinar vor străluci pentru totdeauna, alăturându-se durerii nepoților Federica și Matteo", a spus Iapino.

Raffaella Carra - al cărei nume real era Raffaella Roberta Pelloni Maria - s-a născut la Bologna pe 18 iunie 1943.

A murit la 16:20 astăzi, luni, 5 iulie, după o boală - a explicat Iapino - „o boală care de ceva vreme atacase corpul său atât de mic, dar atât de plin de energie debordantă . Forța ei de neoprit, o voință de fier care nu a abandonat-o niciodată până la sfârșit, asigurându-se că nu s-a scurs nimic din suferința ei profundă. Al unsprezecelea gest de dragoste față de publicul ei și față de cei care i-au împărtășit afecțiunea, astfel încât calvarul ei personal să nu tulbure amintirea strălucitoare a ei".

În nota către Ansa, Iapino o descrie pe Raffaella Carrà drept o „femeie ieșită din comun, dar înzestrată cu o simplitate surprinzătoare, nu avea copii, ci mii de copii, precum cei 150 de mii adoptaţi la distanță datorită „Iubirii", proiectul care a rămas în inima ei".

 

Raffaella Carrà, ultima dorinţă

 

Nu se știe încă unde şi când va avea loc înmormântarea. Pe de altă parte, se știe că "în ultimele ei dispoziții, Raffaella a cerut un simplu sicriu de lemn neterminat și o urnă pentru cenușa sa. În cea mai tristă oră, întotdeauna unică și inimitabilă, ca râsul ei copleșitor. Și așa vrem cu toții să ne amintim de ea", mai spune fostul ei partener.

Carrà - foarte faimoasă nu numai în Italia, ci și în Spania - a fost sărbătorită în noiembrie anul trecut printr-un lung articol în The Guardian , care o descria drept „vedeta pop italiană care a învățat Europa bucuria sexului”. În interviul lansat în decembrie anul trecut, Carrà a vorbit despre anul 2020 - care a fost deosebit de obositor pentru ea. "Mi-a fost și mi-este foarte teamă. Nu ies și așa că acest 2020 a devenit un an săbatic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel