Raed Arafat a sunat la DSP, în direct la TV. Nu a răspuns NIMENI timp de 20 de minute: "Chiar îmi pare rău"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Raed Arafat a fost invitat în direct la Digi 24, acolo unde moderatorul Claudiu Pândaru a avut ideea să încerce să sune la DSP, pentru a vedea dacă raspunde cineva. Arafat a fost de acord să participe la acest experiment. 

Update 21:29. După mai bine de 20 de minute și peste șapte numere de telefon încercate, a răspuns un medic de gardă care și-a cerut scuze pentru că sunt doar trei persoane care gestionează fiecare câte trei telefoane. 

Update 21:41. Reacție oficială de la DSP București:

"Eu vreau să vă spun că în acest moment noi avem o linie de gardă cu trei persoane, medici și asistenți medicali care răspund la apeluri în ordine. La fiecare gardă se fac derogări, internări ale pacienților, se utilizează toate resursele noastre pentru a găsi locuri în spital. E foarte greu să găsiți pe cineva pentru că sunt foarte multe persoane care apelează.," a declarat Florentina Iacobi, director adjunct DSP București.

Știrea inițială:

La primul număr apelat a răspuns un robot care a înșiruit mai multe numere de telefon, care ar fi disponibile. 

După ce au fost încercate toate numerele de telefon, unele au sunat ocupat. La un moment dat, a fost găsită o linie liberă, la care însă nu a răspuns nimeni. 

"Deci aici chiar îmi pare rău. Chiar o să ridic problema. Trebuie găsită o soluție aici, fără nici o discuție," a spus Arafat la Digi 24. 

Timp de peste 20 de minute s-a încercat apelarea unui număr de la DSP, acolo unde autoritățile spun că românii cu probleme ar trebui să sune. 

"S-au detașat destui oameni acolo. Nu înțeleg de ce sună de doar 3-4 ori și după aia intră mesageria. Trebuie văzut modul lor de organizare," a mai spus Arafat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel