Radu Mazăre se ÎNSOARĂ în închisoare. Când va avea loc nunta

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Radu Mazăre pune de nuntă, chiar din spatele gratiilor. Anunţul a fost făcut chiar de fratele său, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova.

Se pare că Radu Mazăre ar fi cerut-o de soţie, la telefon, pe iubita sa Roxana şi aceasta ar fi acceptat.

Nunta ar urma să aibă loc chiar luna viitoare. La fericitul eveniment vor participa fraţii lui Radu Mazăre şi alţi apropiaţi ai fostului edil.

Citeşte şi: Radu Mazăre, încătuşat de faţă cu iubita. Cine este femeia care i-a fost alături în ultimii ani

''A fost un moment sensibil, cel puțin pe mine m-a emoționat, dar, mai ales pe el. Cred că din dorința de ai aduce o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică. Aceasta a fost întotdeauna alături de el, foarte loială și luptătoare. Au hotărât să se căsătorească aici în pușcărie. Urmează să facem toate demersurile să găsim soluția cea mai bună și să ne ocupăm de organizare, ce presupune o căsătorie în penitenciar. M-am bucurat foarte mult. Mama se va bucura teribil la această veste. Radu ar dori să se căsătorească la începutul lunii viitoare când este și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă care și el își va lua prietena în căsătorie. Vor fi două nunți la Prahova. Nu știu care e regulamentul privind invitații. Mă voi ocupa de verighete și mai am câteva sarcini pe care mi le-a dat fratele meu. Nu se gândea cineva că Radu va cere pe cineva în căsătorie. Situația este emoționantă, dar și puțin hazlie. A ajuns în această stare de constrângere ca să își dea seama că vrea să o ceară pe iubita lui în căsătorie. Încă nu s-au decis nașii. Din câte știu, la ceremonie pot participa 10 persoane'', a spus Mihai Mazăre, citat de reporterntv.

Citeşte şi: Iubita lui Radu Mazăre, REȚINUTĂ în Madagascar

Iubita şi cea care conduce de fapt afacerile lui Radu Mazăre din Madagascar este creatoarea de modă Mihalache Roxana Valentina, în vârstă de 32 de ani, de altfel, cea care a şi creat o parte din costumele excentrice purtate de Mazăre. Aceasta se afla cu fostul edil în momentul în care autorităţile l-au arestat. Femeia i-a fost alături controversatului Radu Mazăre, în ciuda infidelităţilor sale. În 2015, când l-a vizitat pe fostul edil la închisoare, Roxana i-a adus acestuia mâncare şi cărţi şi spunea că "Fiecare zi e tristă fără Radu Mazăre".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel