Radu Mazăre: Nu am nicio şansă la un proces corect în România

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
 
 
Radu Mazăre a acordat un intreviu pentru Euronews unde a declarat că a aplicat pentru statutul de azilant politic în condiţiile în care în România nu are nicio şansă la un proces corect.
 
Mazăre a spus că în acest moment „a aplicat pentru statutul de refugiat politic în statul african, în contextul în care nu am nicio şansă la un proces echitabil în România”, adăugând şi că în România, „sistemul de justiţie este controlat de către Serviciul Român de Informaţii”.
 După cum notează însă Euronews, „cu toate acestea, atunci când s-a hotărât să se mute permanent pe insula din Africa anul trecut, un alt aspect era în centrul atenţiei sale - şi anume faptul că Madagascarul nu are un tratat de extrădare cu România”.
 
Euronews notează „Ca un entuziast al sporturilor acvatice, Radu Mazăre deţine o parte dintr-un resort turistic compus din 16 bungalow-uri de lux” din Madagascar.
 
„Drepturile mele au fost încălcate constant de către statul paralel şi ocult din România, unde nu există o justiţie dreaptă”, a completat Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel