Radu Mazăre a evadat(RTV). Unde a fugit fostul primar al Constanței

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Informația conform căreia Radu Mazăre a reușit să evadeze din închisoarea din Madagascar a fost relatată de România TV. Fostul primar al Constanței n-ar fi avut foarte mari șanse să plece din Madagascar decât cu avionul, dacă ar fi folosit acte false. 

Aeroportul din Antananarivo nu este însă unul foarte mare, zborurile fiind limitate. Capitala Madagascarului, acolo unde se afla în arest Radu Mazăre, nu are decât 17 zboruri directe, o treime din ele fiind interne. 

Așadar, conform graficului de plecări de astăzi din aeroportul din Antananarivo, dacă ar fi plecat cu acte false cu avionul, Radu Mazăre ar fi putut să ajungă într-una din următoarele destinații externe: Mauritius, Adis Abeba (Etiopia), Johannesburg(Africa de Sud), Saint Denis de la Reunion, Nairobi (Kenya), Paris(Franța) sau Manzini(Swaziland). 

Tot astăzi, din aeroport au mai fost zboruri interne către alte orașe din Madagascar, în cazul în care Radu Mazăre a optat să rămână în țară și să se ascundă pe la prietenii pe care și i-a făcut între timp. Zboruri interne au fost către orașele Toliara, Sambava, Antsiranana, Fort Dauphin, Tamatave, Nossi-Be. 

Dacă nu a reușit să facă rost de acte false, cel mai ușor pentru Mazăre ca să scape din Madagascar, după evadare, ar fi fost pe mare. În acest sens, cea mai apropiată țară continentală ar fi Mozambic. 

Deocamdată informația evadării lui Radu Mazăre nu a fost confirmată oficial. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel