Radu Banciu despre schimbările din PSD: „Trebuie oameni noi, nu tot aceleași JIGODII aranjate altfel“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre schimbările de trupe PSD și eliminarea din funcție a lui Nicolae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, după declarațiile defăimătoare la adresa diasporei.

Radu Banciu a afirmat că reforma în PSD nu înseamnă tragerea în spate a unor oameni și împingerea în față a altora, ci trebuie „oameni noi“. El a vorbit totodată și despre Niculae Bădălău, căruia i-au fost retrase funcțiile din PSD, pentru declarațiile defăimătoare la adresa românilor din diaspora.

„Au căzut câteva capete din conducerea PSD. Problema este că aceștia nu dispar din PSD, deci nu poate fi vorba de vreo reformă. A fost eliminat din funcție Niculae Bădălău care a făcut acea declarație... Ăsta e nivelul lui Bădălău, nu că nu ar avea omul dreptul la libera exprimare. Fiecare are dreptul la o opinie și nu înseamnă că dacă Bădălău spune o prostie, noi trebuie să îl înfierpm, să îl tragem pe roată. Nicolae Bădălau este un sinistru. Nu ar trebui să ne intereseze părerea lui. (...)

Ăsta e ditamai șeful PSD Giurgiu, organizație care a câștigat alegerile prezidențiale, deci era o nucă tare în PSD. Faptul că l-au mai scurtat cu un cap alde Ciolacu și Stănescu nu înseamnă nimic, pentru că nu l-au dat afară din partid. La congresul care vine, ar putea să-și recâștige câteva galoane. Atrag atenția și celor din PSD că așa se vor desființa dacă ei nu modifică, de fapt, nimic. (...)

Dacă vorbim de reformă, transformare, schimbare a partidului, ne trebuie oameni noi, nu tot aceleași jigodii aranjate altfel pe tablă. E o enormă eroare! Bine, e mult spus, atât timp cât Ciolacu ați văzut cum arată... Un astfel de om nu poate reforma un asemenea mastodont”, a afirmat Radu Banciu în rubrica sa - Lumea lui Banciu, de la B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel