PSD-iștii nu se lasă și susțin că ei au fost FURAȚI la vot. Grindeanu: "Am dovada!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sorin Grindeanu a postat, marţi seara, pe Facebook un mesaj în care susţine că are dovada că Partidul Social Democrat a fost furat la centralizarea voturilor în Sectorul 1.  

"Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul. În 2020, în secţia de votare nr. 156 din Sectorul 1 al Capitalei, Partidul România Mare a 'obţinut' 144 de voturi, iar Dan Tudorache doar 11. După ce Biroul Electoral de Sector a dispus renumărarea voturilor de la această secţie s-a constatat că Partidul România Mare avea de fapt doar.... 2 voturi. Iar Dan Tudorache... 266!”, a scris Grindeanu alături de două fotografii cu buletine de vot.

PSD cere renumărarea voturilor obţinute la Sectorul 1 şi insistă că Dan Tudorache este învingătorul, nu Clotilde Armand, iar USR refuză vehement această variantă.

Biroul Electoral Central va stabili, miercuri, dacă se vor renumăra voturile sau dacă va fi declarat un câştigător şi cine va fi acesta.

Poliţia continuă ancheta pentru falsificarea de documente electorale, după ce USR a sesizat că un individ ar fi plecat cu un teanc de procese verbale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel