PSD, miting pentru Viorica Dăncilă în toată țara

Vlad Manolache |
Data publicării:

Zvonurile, potrivit cărora se pregătește un miting pentru susținerea Guvernului Dăncilă, se adeveresc. S-a stabilit chiar și data și modul în care se va desfășura.

În contextul acuzelor aduse Guvernului, a solicitărilor repetate de a demisiona adresate premierului de către președintele Klaus Iohannis și a plângerii penale depuse de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă pentru "înaltă trădare",  Partidul Social Democrat pregătește un miting național de susțiene a actualului Executiv. Potrivit Antena 3, mitingul pro-Guvern a fost stabilit pe data de 9 iunie. 

ALDE susține premierul în acest context


După acțiunea în instanță a președintelui PNL, Călin Popescu Tăriceanu a declarat susținerea la nivel politic și instituțional a premierului Viorica Dăncilă."Credem că acest demers (al lui Ludovic Orban - n.r.) va fi catalogat ca o rătăcire politică. (...) Profit de ocazie să spun şi în calitate de preşedinte al ALDE şi al Senatului, că primul ministru al României se bucură de susţinerea şi de încrederea noastră la nivel politic şi instituţional. Acţiunea pe care a întreprins-o domnul Orban depăşeşte graniţele luptei politice. În lupta politică, între majoritate şi opoziţie - sigur că întotdeauna e bine să existe dispute, controverse, Opoziţia trebuie să-şi joace rolul ei de a fi ca un fel de cenzor al ceea ce face Puterea, dar acţiunea domnului Orban, demersul la nivel penal depăşeşte limitele normale", a spus Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel