INCREDIBIL. PSD a FURAT din nou imagini pentru a le folosi într-un cântec electoral |VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Noi acuzații de furt la adresa PSD, după ce social-democrații au folosit imagini fără drept de autor într-un un clip electoral. 

Jurnaliștii de la Recorder reclamă faptul că PSD a furat din nou imagini dintr-un reportaj realizat la mitingul PSD de la Iași.

Iată mesajul:

"Muzicienii care fac melodii electorale pentru PSD sunt mari fani Recorder. După maneaua lui Nicolae Guță, ne aflăm din nou în situația de a semnala un furt de drepturi de autor. Imagini din reportajul Recorder realizat la mitingul PSD de la Iași apar într-un videoclip al unor copii cântăreți de muzică populară, Sorina&Corin Pop.

Titlul melodiei este „Hai Români ieșiți la vot", iar versurile elogiază măsurile guvernului PSD și îndeamnă la votarea candidaților acestui partid la alegerile europarlamentare. Clipul este postat pe contul de Facebook al lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD (http://bit.ly/2X2rQOk) și pe alte canale media ale PSD.

Totuși, nu această încălcare de drepturi de autor ne întristează cel mai mult, ci aruncarea celor doi copii în lupta delirantă a politicienilor din PSD cu liderii Europei. "Foaie verde de bostan/ Eu nu-l vreau pe Timmermans/ Că-i un om părtinitor/ Din Țara Lalelelor". La prima vedere poate părea amuzant, dar dacă facem un pas în spate și mai privim o dată, ne amintim de finalul anilor '80. See Less"

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel