Italia. Ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 ani care s-a aruncat de la etaj: A răspuns unei provocări de pe Internet

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Provocarea Jonathan Galindo face ravagii și în Europa. Anchetatorii au o ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 din Napoli care s-a aruncat în gol de la etajul 6. Copilul se pare că a recurs la acest gest după ce a acceptat o provocare pe rețelele de socializare. 

"Mamă și tată, vă iubesc, dar acum trebuie să-l urmez pe negru". Aceasta este bilețelul lăsat de băiatul de 11 ani care s-a sinucis în Napoli sărind de pe balconul casei sale.

Tragicul incident s-a petrecut acum două nopți, într-un imobil elegant situat pe via Mergellina. Băiețelul și-a deschis fereastra dormitorului și s-a aruncat în gol. Autoritățile care investighează incidentul au o primă ipoteză în acest caz: este vorba de infracțiunea de instigare la sinucidere. Înainte de a face gestul nebunesc, băiatul a lăsat un bilețel în care își cere scuze și în care vorbește despre o stare de frică trăită în ultimele ore de viață, potrivit publicației Cronache della Campania.

Provocarea Jonathan Galindo, un fenomen ucigaș care ravagii printre adolescenți

 

Principala ipoteză examinată de polițiștii care efectuează investigațiile este că copilul a intrat în vârtejul unui joc. Jonathan Galindo este un bărbat cu glugă neagră care cere prietenia pe fiecare rețea socială (Facebook, Instagram, Tik Tok, Twitter) tinerilor. Apoi urmează o serie de provocări, cu dificultăți din ce în ce mai mari și care ar fi putut să-l determine pe băiat să se arunce în gol, pentru că așa a decis bărbatul cu glugă neagră. 

Pe internet există multe articole și videoclipuri care povestesc despre acest fenomen nou născut în America și care a ajuns și în Europa.

Parchetul pentru minori a deschis un dosar, iar forțele de poliție au confiscat toate dispozitivele folosite de copil (telefonul mobil și consola).

Audierile continuă în acest caz, iar anchetatorii vor sta de vorbă cu prietenii băiatului de 11 ani.

provocarea jonathan galindo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel