Proteste violente la Kiev, împotriva restricțiilor Covid. Circa 40 de polițiști au suferit arsuri chimice  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
proteste_covid_kiev
proteste_covid_kiev

Un protest de amploare a avut loc, ieri seara, în Piața Independenței din Kiev (Ucraina). Protestatarii le-au cerut autorităților să relaxeze din restricțiile pentru businessul mic, impuse anterior din cauza pandemiei de coronavirus. Manifestanții au încercat să instaleze corturi, ceea ce a încis spiritele, iar în rezultat, aproximativ 40 de polițiști au fost răniți, transmite interfax.

„În timpul acțiunii din Piața Independenței, aproximativ 40 de polițiști au fost răniți. Un ofițer de poliție a fost lovit la cap în timpul mulțimii, în urma căruia a pierdut cunoștința, alți ofițeri de poliție au primit arsuri la ochi", a declarat pentru Interfax-Ucraina poliția din Kiev. Conform rapoartelor media, există și o victimă printre protestatari.

Potrivit sursei citate, spiritele s-au încins după ce protestatarii au încercat să instaleze corturi. Polițiștii au vrut să-i împiedice, iar aceștia au utilizat spray cu gaz lacrimogen asupra oamenilor legii. Drept urmare, un polițist a fost lovit la cap și a pierdut cunoștința și aproximativ 40 au primit arsuri chimice la ochi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel