PROTESTATARUL surdo-mut, amendat pe motiv că a scandat lozinci anti-PSD, a CÂȘTIGAT procesul cu Jandarmeria

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Protestatarul cu deficienţe de auz şi de vorbire care în martie anul trecut a fost amendat de jandarmi cu 2.000 de lei pe motiv că a scandat lozinci anti-PSD în fața Sălii Palatului, unde avea loc Congresul PSD, scapă de amendă după ce a câștigat definitiv procesul cu Jandarmeria, anunță HotNews.ro.

Magistrații Tribunalului București au respins definitiv apelul Jandarmeriei Capitalei la decizia pronunțată de Judecătoria Sectorului 1, prin care a fost anulată amenda pentru Ioan Duia, protestatarul cu deficienţe de auz şi de vorbire.

Astfel, conform hotărârii Tribunalului București, a fost anulată definitiv amenda în valoare de 2.000 de lei pe care protestatarul cu deficiențe de auz și vorbire a primit-o de la jandarmi în 10 martie 2018, când a avut loc Congesul PSD. Atunci, câteva zeci de persoane s-au strâns în faţa Sălii Palatului, unde a avut loc evenimentul PSD. Unii dintre protestarai, care au scandat lozinci anti-PSD, au fost ridicați de jandarmi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Printre protestatarii amendaţi s-a numărat și Ioan Duia, surdo-mut. În procesul verbal încheiat pe numele acestuia, jandarmii au scris că bărbatul a scandat lozinci anti-PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel