Protestatarul Ilie Gâzea a murit: "I-a dat sângele pe nas instantaneu"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Protest 10 august
Protest 10 august

Apar noi mărturii după ce protestatarul Ilie Gâzea a murit la o săptămână după ce a participat la un protest în Piața Victoriei. 

Unul dintre cei care l-au însoțit pe Ilie Gâzea la protest spune că acestuia i-a bufnit sângele pe nas, după ce a primit gaz lacrimogen în franță. 

"Am fost plecaţi pe 10 la Bucureşti, am ajuns în Piaţa Victoriei în jur de ora 16.30. Am fost 10 sau 15 persoane din Turnu Măgurele. Toţi am fost gazaţi, dar eu am fost un pic mai departe. I-a dat sângele pe nas instantaneu. La câteva zile după ce am ajuns acasă am auzit că pe Ilie l-a luat salvarea. Dar după ce a inhalat gaze el a vomat tot timpul şi a avut hemoragie nazală. Acum am înţeles că a murit", a declarat unul dintre cei care l-au însoţit pe Gazea la protest, vecin cu acesta.

"Există şi filmare cu el acolo şi avem martori că l-am dus la salvare. I-a dat sângele pe gură şi pe nas, a leşinat, l-a luat SMURD-ul acolo. După ce i-a pus o soluţie în nas el a plecat acasă cu unul dintre noi şi din noaptea aceea e la spital. Acum e la morgă în Alexandria. Noi am întrebat mereu de el, dar din noaptea aceea e mereu la spital", a precizat o altă doamnă din grup, relatează Realitatea Teleorman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel