PROTEST MASIV, anunțat duminică. ROMÂNII: „Ne vedem în Piața Victoriei”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii vor ieși din nou în stradă. După anunțul făcut aseară de ministrul Justiției Tudorel Toader românii au creat un eveniment pe rețelele sociale în care anunță un protest masiv în Piața Victoriei duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.00.

Evenimentul se intitulează „Abrogați și apoi plecați” și are deja sute de participanți.

„Oameni buni,

Citește și OUG Toader. Mihai Șora: „Suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii"

dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii.

Noapte bună, România!"
Mihai ȘORA

(w670) 

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, "Bună dimineața, România!””, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Citește și OUG - Tudorel Toader. Asociațiile de magistrați cer intervenția lui Iohannis

Amintim că OUG pentru modificarea legilor justiţiei şi a unor regulamente privind admiterea la INM a fost adoptată, ieri, în şedinţa de Guvern, a anunţat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Ministrul a subliniat că propunerile de modificare au venit din partea CSM.

Actul normativ adoptat de Executiv prevede o serie de modificări, precum numirea procurorilor de rang înalt sau chiar atribuţiile şefului Secţiei de anchetă. Una dintre prevederi arată că şeful Secţiei de anchetă poate dispune asupra tuturor soluţiilor cu magistraţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel