PROTEST la sediul Poliţiei din Caracal. Colegii Alexandrei, în LACRIMI: "ALO, 112!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani ucisă în Caracal, protestează, luni seara, în fața sediului Poliției din oraș. „Alo, 112, sunt Alexandra și vreau să trăiesc” este mesajul scris pe un carton ținut în mână de doi dintre colegii Alexandrei.

Tinerii adunați, luni seara, în fața sediului Poliției din Caracal spun că încă speră că Alexandra este în viață și susțin că încearcă, prin acest protest, să schimbe ceva, pentru colega și prietena lor.

„Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”, este mesajul scris pe o coală de hârtie purtată de o colegă a Alexandrei. Un alt mesaj transmis de tineri este: „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, așa e la noi în țară, semnează 112”.

Citeşte şi: Părinţii Luizei, REVOLTĂ FĂRĂ MARGINI. Au aflat totul de la TELEVIZOR

Cei mai mulți dintre colegii Alexandrei poartă tricouri pe care scrie Alexandra #Erou.

„Birocrație, tot, tot... Nu vă fie frică. Era o poezie, nu știu cine a scris-o. Zicea așa: Trăiesc aceia care luptă, iar cei fricoși se plâng și mor. De-i vezi murind, lasă-i să moară, căci moartea e menirea lor. Nu stați, vorbiți, să nu vă fie frică, că nu au ce să vă facă, fără noi nu pot trăi javrele”, le-a transmis un adult copiilor strînși în fața Poliției.

Citeşte şi: Augustin Zegrean, despre intervenţia de la Caracal: "O BÂLBÂIALĂ formidabilă"

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut miercuri, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre.

sursa: Mediafax

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel