PROTEST la Cotroceni, astăzi, pentru libertatea lui Dragnea. Strigătul de „LUPTĂ”: „Doar pentru patrioții adevărați!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La trei săptămâni de la condamnarea definitivă la închisoare a lui Liviu Dragnea, câțiva susțînători ai săi au de gând să meargă la porțile Cotroceniului să-i transmită lui Klaus Iohannis nemulțumirile lor, pricipala fiind că fostul șef PSD e după gratii.

Evenimentul este programat astăzi, 16 iunie, între orele 12:00 și 15:00, iar apelul la protest pare mai degrabă un strigat de lupta pe viață și pe moarte ce șochează prin tonul agresiv și acuzațiile xenofobe și rasiste și abundă în greșeli gramaticale, relatează Ziare.com.

„DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA!LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI,APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS.LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE!!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, este mesajul de pe pagină de Facebook a evenimentului intitulat „Demisia Iohannis! Dragnea în Libertate! Apel la Patriotism!”.


Protestul a fost distribuit și de mulți oameni care ironizează această inițiativă


Până acum, doar 236 de persoane și-au anunțat intenția de a participa și peste 800 sunt interesate de eveniment. Însă protestul a fost distribuit și de mulți oameni care ironizează această inițiativa.

Asta se vede și din interacțiunile dintre utilizatori pe pagină evenimentului, cei care fac glume fiind jigniți și înjurați brutal de susținători.

 

Pentru acest protest a fost lansată și o melodie

 

Pentru acest protest a fost lansată și o melodie. Cei de la ANTICO ROMÂNIA sau Acțiunea Anti-Comunistă au făcut un cover al melodiei Mmm a celor de la Crash Test Dummies, versurile fiind despre Iohannis.

„A fost un neamț odată/ Avea un hobby cam ciudat și greu de explicat/ El nu strângea timbre, ci strângea case/ Dar nu una sau două, ci doar câte șase/ Și dacă îl întrebai 'Bani de unde ai?'/ El răspundea: 'Mmm Mmm Mmm Mmm'".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel