PROTEST în Piața Victoriei, pe 21 octombrie. NU cedăm!

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Oameni din toată țara au început să se mobilizeze pe Facebook pentru a ieși la un nou protest în Piața Victoriei, pe 21 octombrie. Protestatarii sunt nemulțumiți de cele mai recente modificări aduse de PSD Legilor Justiției.

Oameni din toată țara au început să se mobilizeze pe Facebook pentru a ieși în stradă pe 21 octombrie. Protestatarii sunt nemulțumiți de cele mai recente modificări aduse de PSD Legilor Justiției și spun că este "nevoie de un semnal de alarmă din partea tuturor oamenilor cinstiți".

"Tudorel Toader și servitorii juridici ai infractorului Dragnea au produs o ordonanță care distruge independența Justiției și blochează DNA. 57 de procurori tineri, incoruptibili, sunt îndepartați. O generație de noi magistrații este afectată de generația Dragnea.
Este, acum, mai mult ca oricând, nevoie de un semnal din partea tuturor oamenilor cinstiți: NU cedăm!
Este nevoie de noi în stradă pentru a arăta că nu îl lăsăm pe Dragnea să ne acapareze total țara. #NuCedam", este mesajul care însoțește evenimentul organizat pe Facebook.

În ultimii doi ani, oamenii au răspuns pozitiv la astfel de mobilizări pe rețelele de socializare, fapt ce a atras nemulțumirea politicienilor. Aceștia au interzis protestele spontane, într-o încercare de a reduce vocea străzii.

Sunt deja peste 4.000 de oameni care și-au manifestat interesul pentru protestul "Mafia distruge DNA și subjugă Justiția. Trezim România!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel