Protest Diaspora. Sociologul Marian Preda: Nu e important câți ajung, ci câți susțin protestul. Se va vedea la vot

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Sociologul Marian Preda spune că nu este important câte persoane din Diaspora vor ajunge la protest, ci câți susțin protestul pentru că acest lucru se va vedea la alegeri și se vor transforma în voturi anti PSD. 

"E mai puțin important câți români din diaspora vor ajunge azi la protest în Piața Victoriei, important este câți români numără diaspora și câți dintre ei susțin protestul și sunt cu sufletul alături de protestatari; și sunt mulți, foarte mulți, milioane. 
Toți acești 4 milioane de cetățeni români din diaspora vor avea drept de vot anul viitor la europarlamentare și la prezidențiale. Și să nu-mi spuneți că vor avea, din nou, puține secții de votare și că participarea lor la vot va fi mică! Participarea diaporei la vot va rîmâne mică procentual dar în valoare absolută va fi, cu siguranță, mai mare decât în trecut. Și cu cât vor vota mai greu cei din diapora, cu cât vor sta ei mai mult și mai mulți la cozi în secțiile de votare, cu atât mai mare va fi în România numărul voturilor anti-psd," este mesajul sociologului Marian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel