Protest Diaspora 10 august. Orban după afirmațiile lui Bădulescu: „PSD are ceva de ASCUNS”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

PSD are ceva de ascuns, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, făcând referire la faptul că viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a recunoscut că a minţit procurorii în legătură cu protestul din 10 august 2018, liberalul fiind de părere că atunci „jandarmeria nu a intervenit de capul ei”, ci a executat un ordin politic.

„Aici, ce este important de constatat este faptul că PSD are ceva de ascuns. Dacă PSD a determinat un membru al PSD cu o răspundere atât de importantă, cum e răspunderea de viceprimar al Capitalei, să mintă privitor la evenimentele din 10 august, în faţa procurorilor, înseamnă că PSD are ceva de ascuns. Ce poate să aibă de ascuns altceva decât implicare în reprimarea brutală a manifestanţilor paşnici din 10 august”, a spus Ludovic Orban, joi, într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

Citește și Protest 10 august. Bădulescu, BOMBA serii: Am mințit la PARCHET, pentru PSD

El şi-a exprimat încrederea că procurorii vor cerceta cele peste 800 de plângeri depuse de „cetăţenii agresaţi fără motiv, de cetăţenii care au suferit răni, vătămări corporale, de cei care au fost supuşi unui tratament agresiv din partea forţelor de ordine”, iar adevărul se va afla.

Citește și Orban: "Dragnea și Tăriceanu vor să ia cu JAPCA taxele românilor"

„Am convingerea că aceste plângeri vor fi cercetate şi că vom afla adevărul, iar acest adevăr, după mine, este foarte clar. Jandarmeria nu a intervenit de capul ei, Jandarmeria a executat un ordin politic care, din punctul meu de vedere, a fost un ordin politic dat direct de Dragnea. Şi am încredere că cercetarea care se desfăşoară la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi la Parchetul Militar va releva acest adevăr”, a spus Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel