PROTEST, astăzi, la MAE: „Stăm la coadă ca să-i cerem demisia lui Meleșcanu!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii vor protesta astăzi în fața sediului Ministerului Afacerilor Externe pentru a cere demisia lui Teodor Meleșcanu.

„Protest: stăm la coadă că să-i cerem demisia lui Meleșcanu!” va începe la ora 18.00 și este organizat de Declic, Corupția Ucide, Uniți Salvăm, Geeks For Democracy și Rezistență.

„Facem o coadă la Ministerul Afacerilor Externe, din #solidaritate cu românii din afară care nu au putut vota pe 26 mai. Guvernanții și-au bătut iarăși joc de ei, de aceea cerem *insistent* demisia lui Teodor Meleșcanu, Ministrul Afacerilor Externe. Poate și-o da singur, sau poate i-o solicită premierul.

Dacă ești din București, ia un prieten cu tine și hai să stăm la coadă. Dacă ești din Diaspora și nu poți ajunge, convinge un prieten din București să meargă în locul tău la protest”, se anunță pe pagina evenimentului.

„Știm că demisia e un gest rar întâlnit în rândul politicienilor români. Însă insistăm și o spunem tare, să se audă de la Palatul Victoria și până la Ministerul Afacerilor Externe: domnule Meleșcanu, asumați-vă răspunderea pentru proasta organizare a alegerilor și dați-vă demisia”, mai adaugă organizatorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel