Protest „anti-mască“ în Mangalia, degenerat în VIOLENȚĂ! S-a folosit spray lacrimogen: „Avem COPII aici!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un protest „anti-botnițe“ are loc și în Mangalia. Polițiștii au intervenit în forță și i-au luat pe sus pe protestatari, făcând uz ded spray lacrimogen.

Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Universităţii faţă de purtarea măştii de protecţie de către elevi la şcoală. Protestarii cer anularea stării de alertă şi scandează „Libertate". Acțiuni similare au loc și în mai multe orașe din țară, precum Cluj sau Mangalia

Mai multe persoane care au protestat împotriva purtării măștilor de protecție și a altor măsuri anti-Coronavirus au fost luate pe sus de oamenii legii.

În mediul de socializare virtuală au fost distribuite filmulețe de la proteste.

„Mangalia - într-o piață plină cu copii, poliția dă cu spray lacrimogen“, este mesajul ce însoțește un astfel de filmuleț distribuit pe Facebook.

 

Potrivit unor surse neoficiale, polițiștii și jandarmi s-au deplasat la fața locului, unde se desfășura o acțiune de protest pentru care nu exista autorizație, astfel că se încălcau prevederile legislative în vigoare. Cu ocazia legitimării persoanelor prezente, una dintre persoane a refuzat să se legitimeze, moment în care mai mulți oameni au venit în sprijinul acesteia. Protestarii au început să scandeze împotriva forțelor de ordine, astfel că s-a folosit spray-ul lacrimogen.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel