Prostituată româncă, ucisă în Franța: „Era plină de sânge, tulburată, în mijlocul drumului”. A murit cu zile într-un șanț

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură www2.objectifgard.com
Sursa foto: captură www2.objectifgard.com

O prostituată româncă, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă în Marguerittes, departamentul Gard din sudul Franței.

Un tânăr de 23 de ani a apărut ieri în fața Curții Assize din Gard sub acuzația de omucidere. Tânărul a recunoscut ieri fapta după ce un martor la incident a apărut în fața magistraților și a povestit totul.

Crima a avut loc pe 31 mai 2018, iar o tânără care a fost martoră la incident a povestit ieri cum s-a petrecut tragedia. Se pare că românca a fost înjunghiată de tânăr în mașina acestuia, iar apoi a fost alungată, abandonată pe marginea străzii. Martora spune că mergea pe drum, iar în timp ce conducea și asculta muzică, în apropierea unui sens giratoriu apare o „tânără plină de sânge”, „tulburată, cu brațele în aer în mijlocul drumului”.

„Era o victimă îmbrăcată în alb”, spune martora, care povestește că a decis să urmărească o mașină care părea să fugă, cu portbagajul deschis. După ce pierde din vedere vehiculul suspect, s-a întors în locul în care a văzut victima plină de sânge. Însă, românca nu mai era acolo, nu o mai găsea nicăieri. Martora susține că a alertat imediat autoritățile care au constatat la fața locului că erau urme de sânge și sticlă spartă. 

 

Românca, găsită moartă într-un șanț

 

Câteva zile mai târziu, mai departe de locul inițial și mai jos într-un șanț, este descoperit cadavrul prostituatei românce a cărei familie a fost ieri reprezentată la ședință de către Pauline Garcia.

Imediat, anchetatorii au luat-o pe urmele proxeneților, însă au dat rapid de urmele unui client care ar fi fost iubitul victimei. Pe străzile orașului Marguerittes, martora a găsit, câteva zile mai târziu, o mașină abandonată cu sânge în portbagaj. Un automobil identic cu cel urmărit în seara zilei de 31 mai.

Anchetatorii au fost nevoiți doar să-l găsească și să-l aresteze pe proprietarul mașinii. Tânărul de 23 de ani a fost reținut de atunci, iar ieri a fost judecat și și-a mărturisit oribilele fapte, potrivit objectifgard.com. Instanța și jurații au rămas în pronunțare, iar zilele acestea vor oferi o decizie cu privire la criminalul româncei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel