Proprietara unui apartament, disperată: „Mi-am văzut casa pe Airbnb. Chiriașul o închiria cu 8000 de euro pe lună. A câștigat mult mai mult decât mine!”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Proprietara unui apartament, disperată - Mi-am văzut casa pe Airbnb. Chiriașul o închiria cu 8 mii de euro pe lună. A câștigat mult mai mult decât mine! Sursa foto: freepik.com
Proprietara unui apartament, disperată - Mi-am văzut casa pe Airbnb. Chiriașul o închiria cu 8 mii de euro pe lună. A câștigat mult mai mult decât mine! Sursa foto: freepik.com

Proprietarul unui apartament din Londra a fost victima unei escrocherii absurde: chiriașul ei subînchiria imobilul altor persoane, punând în buzunar mii de euro.

Femeia a descoperit înșelătoria întâmplător, văzându-și casa într-un anunț de pe platforma Airbnb, scrie Daily Mail.

Fiona Wyllie cumpărase casa, situată în estul Londrei, în 2004. În 2019, a fost nevoită să se mute în Scoția, pentru a-și îngriji mama. Din motive evidente, femeia a decis să-și închirieze apartamentul din Londra, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro pe lună. După ce și-a găsit un chiriaș, Fiona a început să încaseze lunar suma de 2.500 de euro, neștiind ce face clientului ei. Escrocheria a apărut atunci când o fostă vecină a sunat-o, cerându-i explicații oamenii care vin și pleacă din apartamentul ei.

Apartamentul era subînchiriat pe Airbnb cu sume foarte mari

 

Șocată, Fiona a găsit pe Airbnb o reclamă cu poze din casa ei, care se închiria la prețuri exorbitante. 

Fionei nu i-a fost ușor să-l dea afară pe chiriaș: ”Mi-a închiriat apartamentul cu 320 de euro pe noapte sau 8 mii de euro pe lună. A câștigat mult mai mult din proprietate decât mine. I-am trimis un aviz de evacuare, dar a fost nevoie de intervenția instanței pentru a-l face să plece”. 

Potrivit Fionei, chiriașul ”este un geniu al înșelătoriei. Închiriază care ai căror proprietar sunt departe de oraș, așa că sigur va scăpa”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel