Programul Smart Start USA, promovat la Miami

Un număr de 25 de companii româneşti au participat la ultima ediţie de anul acesta a turneului de promovare a programului şi platformei Smart Start USA, care s-a desfăşurat în perioada 29-30 noiembrie la Miami, conform unui comunicat al organizatorilor.

Timp de două zile, reprezentanţii celor 25 de companii româneşti au avut întâlniri şi discuţii cu reprezentanţi ai guvernului şi mediului de afaceri american din Miami şi au vizitat câteva obiective economice, cum ar fi Aeroportul Internaţional Miami, unde au stat de vorbă cu Dimitrios Nares, şef secţie, marketing la Departamentul de aviaţie Miami-Dade, şi Portul Miami, unde au avut un schimb de informaţii cu Eric Olafson, esq. director, Global Trade & Business Development.

"Antreprenorii români au aflat detalii foarte importante pentru viitoarele parteneriate, referitoare la avantajele economice oferite de Miami. Au discutat despre dezvoltarea comerţului internaţional cu Z. Joe Kulenovic, Vicepreşedinte, Operaţiuni Internaţionale, Comerţ Internaţional şi Dezvoltare la Enterprise Florida, Inc., cu Christine Johnson, Director de Inovare şi Tehnologie de la Miami Dade Beacon Council, cu Ilona Vega, Dezvoltarea afacerilor şi cu Niki Mangan, Dezvoltare de afaceri IT la Downtown Development Authority", se menţionează în comunicat.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

8 mar 2021, 07:27 in Știri
Horoscop, luni, 8 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy