Profesor de gimnaziu, reţinut. Bărbatul a agresat sexual o elevă de 12 ani, pe care a sărutat-o pe gură

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un profesor suplinitor de la Şcoala gimnazială Merei, judeţul Buzău, a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, ar fi sărutat pe gură o elevă de 12 ani, într-una dintre sălile de curs, iar gestul a fost surprins de camerele de supraveghere ale şcolii.

Conducerea unităţii de învăţământ, imediat ce a aflat despre incidentul produs pe 18 iunie, în şcoală, a sezisat, iercui, poliția.   Atunci, profesorul Ştefan N. ar fi sărutat-o pe eleva de 12 ani, într-un moment în care cei doi erau singuri într-o încăpere din şcoală.

Reprezentanţii IPJ au declarat că faptele reclamate se confirmă. Cadrul didactic a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore.  În cursul zilei de joi, profesorul de la Şcoala Merei a fost prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de agresiune sexuală, scrie adevarul.ro.

”Am înţeles că sunt înregistrări pe care profesorul nu le-a mai putut contesta. Acest domn a fost adus în urmă cu trei ani la şcoala Merei pentru a le oferi copiilor lecţii de dans, apoi a primit posturile de spulinitor la biologie şi educaţie fizică, anul trecut”, spune Ştefan Chircă, primarul din Merei. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Buzău, dascălul aflat în mijlocul acestui scandal şi-a înaintat deja demisia, imediat ce anchetatorii i-au prezentat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale şcolii. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel