Profesoară din Buzău: NU vreau flori, ADUCEȚI RECHIZITE. Florile ajung la gunoi

Narcis Popa |
Data publicării:

 O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor care intenționau să îi aducă flori să cumpere mai bine rechizite, cărțile și caietele urmând să fie donate și să ajungă la școlarii care au nevoie. Profesoara spune că florile se usucă și ajung la gunoi, în timp ce rechizitele sunt folosite.

Înainte de începerea anului nou școlar, profesoara de limba română Veronica Bulf de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău a dat un mesaj părinților de la trei clase, una unde este dirigente și două de a 8-a, prin care i-a rugat să nu îi aducă flori, ci, dacă vor, rechizite.

„Ideea a venit, pur și simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulți copii fără posibilități. Le-am transmis părinților mesaj, părinții au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns și le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat Veronica Bulf.

Potrivit acesteia, școlarii au adus caiete, cărți, acuarele, pixuri, carioci.

„A fost o dorință de a face ceva bun. Florile se usucă și ajung la gunoi. Așa, rechizitele sunt folosite un an. M-aș bucura dacă și alți colegi ar face la fel”, a spus profesoara din Buzău.

Veronica Bulg este profesoară de 22 de ani și spune că iubește fiecare elev, „și cu flori, și fără flori” .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel