Principesa Margareta a României, mesaj pentru copiii românilor din diaspora: „VOI veți reuși să schimbați în bine România de mâine“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Principesa Margareta și soțul ei, Principele Radu au vizitat granița cu Ucraina
Principesa Margareta și soțul ei, Principele Radu au vizitat granița cu Ucraina

În ziua de 1 Decembrie 2020, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a adresat un mesaj copiilor români care trăiesc în afara granițelor țării.

Mesajul postat de Casa Reală a României pe rețelele de socializare a fost prezentat de-a lungul zilei și pe undele radio-ului Itsy Bitsy FM, foarte popular în rândul copiilor și părinților din țară și de pretutindeni.

„Astăzi, de Ziua Națională a Sărbătorii Marii Uniri, mă gândesc la copiii români aflați departe, în afara țării. De asemenea am admirație pentru părinții și bunicii lor, care îi cresc cu grijă și iubire.

Dragi copii, sunteți o speranță și o inspirație pentru noi toți. Vă trimit afecțiunea mea și convingerea că prin curaj, bunătate și grijă pentru  prietenii voștri și familie veți reuși să schimbați în bine România de mâine. La mulți ani!“, este mesajul pe care Majestatea sa, principesa Margareta Custodele Coroanei l-a transmis românilor de pretutindeni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel