Primul show tv din România, COPIAT de americani

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Whoopi Goldberg a anunțat aducerea în SUA a formatului emisiunii "Câștigă România" prezentată de Virgil Ianțu la TVR 2.

Seria este un show bazat pe cultură generală unde concurenții câștigă premii în bani dacă pot dovedi că își cunosc țara. Produsă inițial de Zucchero Media din România pentru TVR2, spectacolul cuprinde jucători care concurează în trei runde pe o hartă a României, regiunea după regiune sau oraș după oraș. Fiecare concurent începe cu un teritoriu selectat și trebuie să "cucerească" regiunile învecinate, răspunzând la o serie de întrebări despre respectivul teritoriu. Cei mai buni vor ajunge la nivelul următor în care urmează un joc ca între șoarecele și pisica, adversarii rămași încearcând să ajungă mai întâi pe teritoriul celuilalt. 

Spectacolul a rulat deja peste 200 de episoade in Romania si este vandut in acest format de Tim Crescent. Formatul este, de asemenea, în prezent în curs de dezvoltare pentru un post de radio canadian și în analiză în Franța.

Adaptarea pentru SUA este în curs de dezvoltare și va fi executată de Goldberg și Tom Leonardis pentru One Hoe, în parteneriat cu Stephanie Noonan Drachkovitch și Dan Snook pentru 44 Blue.

"Ne place natura civică a acestui spectacol și accentul pozitiv pe unitate și identitate, oferindu-le jucătorilor și publicului șansa de aprofunda ceea ce oamenii numesc 'acasă' și de a se distra la un concurs interesant" a spus Goldberg. "Credem că publicul american se va bucura de Win Your Country!", Și Small World, 44 Blue și Noah Bonnett sunt partenerii perfecți pentru ao aduce la viață aici ", relatează deadline.com. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel